Een brief schrijvenIk schrijf mijn sponsorkinderen niet. WAT?! Ik weet het. Sterker nog, ik werk bij Compassion en daar kan ik in de database zien wanneer ik voor het laatst een brief heb geschreven. Ik keek op mijn account en ik schaam me te moeten toegeven dat het al 8 maanden geleden is dat ik voor het laatst een brief aan mijn sponsorkinderen heb geschreven.

8 maanden
Hoe kon ik dit laten gebeuren? Ik ben zo enthousiast over deze kinderen en vecht tegen onrechtvaardigheid. Ik leg voor mijn werk dagelijks uit hoe belangrijk het is om brieven te schrijven. Waarom heb ik dan 8 maanden voorbij laten gaan zonder mijn 3 sponsorkinderen te schrijven?

Ik denk dat dit ons allemaal wel eens overkomt. Het leven is druk en we worden snel afgeleid. We verliezen soms zelfs het belang van onze sponsoring uit het oog. Compassion wordt gewoon een van de organisaties waar we geld aan geven. Ik ben hier zeker schuldig aan, maar hoe kan ik dit veranderen?

Samen schrijven
Een groep sponsors op OurCompassion komt elke 2e vrijdag van de maand online bij elkaar om hun sponsorkind te schrijven. Er zijn meer dan 350 sponsors die hier aan deelnemen. Ik denk dat ik mee ga doen en ik denk ook dat ik mijn kinderen vanavond ga schrijven.

Wat ga jij doen? Hoe blijf jij gemotiveerd om brieven te schrijven?

Door Shaina Moats


1 reactie Reageer
 1. Nel
  aug 16, 2011
  at 18:04

  Ik vind het heel eerlijk dat je daar zo open over schrijft. Kan me er ook wel wat bij voorstellen. Als je wel elke dag het Woord zoekt in een stil moment dan zou je een foto van je sponsorkids op je Bijbel kunnen plakken of als bladwijzer gebruiken. Dat herinnert aan voorbede en ik denk als je dat elke dag ziet en ze bij de Heer brengt het nauwelijks mogelijk is om ze te vergeten. Het schrijft gemakkelijker.
  Ik wens je veel plezier als je het weer opnieuw gaat proberen met of zonder groep.Je weet het immers zo goed wat ze nodig hebben als C-medewerker!!!
  Heel veel zegen om je taak uit te voeren. Wordt beloond!!!
  Groetjes,
  Nel

© 2011-2018 Compassion Nederland. Alle rechten voorbehouden.