Margaret Makhoha en Beguens Theus groeiden op in armoede. Iemand zoals jij en ik gaf hen de kans om uit armoede te ontsnappen door hen te gaan sponsoren. Het stimuleerde hen om hun dromen na te jagen. Nu, een aantal jaar later, zijn Margaret en Beguens gekozen als parlementslid in Uganda en Haïti.
 
Het dorp waar Margaret opgroeide was ver onderontwikkeld. Er waren geen wegen, scholen, ziekenhuizen en elektriciteit. Mannen kwamen na een dagje niets doen thuis en mishandelden hun vrouwen. Dit zou ook de toekomst van Margaret gaan worden.
 
Maar Margaret wilde niet hulpeloos toekijken. Ze wilde verandering brengen. Haar leven zou anders worden. Bekijk hoe.
 

 
Beguens heeft één droom: Hij wil president van Haïti worden. “Ik wil mijn invloed gebruiken om corruptie uit te roeien in mijn land. Daarnaast wil ik eraan bijdragen dat mensen hun kinderen goed gaan behandelen, met liefde en respect.” Dit jaar kwam de droom van Beguens al heel dichtbij.
 

 

© 2011-2018 Compassion Nederland. Alle rechten voorbehouden.