Compassion Nieuwe Magazine

Vrijdag 4 november valt het nieuwe Compassion-magazine op de deurmat. Lees hierin het verhaal van aanbiddingsleider Gendro die zelf in armoede had kunnen opgroeien, bekijk een serie indrukwekkende foto’s uit India en lees het verhaal van twee voormalige sponsorkinderen die nu in het parlement van hun land zitten. Verder zijn er verhalen over sponsors die iets bijzonders doen, verhalen over de structurele hulp in de droge gebieden van Oost-Afrika en nog veel meer.

De afgelopen week hebben we een aantal blogs gepubliceerd die horen bij de verhalen in het magazine. Hieronder een overzicht.

MargaretTwee voormalig sponsorkinderen in het parlement
Bekijk hier twee filmpjes van Margaret en Beguens, die zijn gekozen als parlementslid in Uganda en Haïti. Ze groeiden beiden op in armoede, maar jagen nu hun dromen na en hebben invloed op landelijk niveau, omdat ze de mogelijkheid kregen uit armoede te ontsnappen.

Interview met Darlene ZschechDarlene Zschech
Lees hier het interview met Darlene Zschech en win gratis kaarten voor de avond van aanbidding die zij zaterdag 19 november in Apeldoorn zal leiden.

We kunnen niet doorleven zonder stil te staan bij de mensen van wie God houdt.

Harriet in UgandaSchrijfavonden organiseren
Lees hier het verhaal van Harriet Hofsink. Ze weet hoe belangrijk brieven zijn voor sponsorkinderen en organiseert schrijfavonden in Zwolle. Lees de tips en bekijk de foto’s.

Een stapje extra: Else LotteElse Lotte en Marto
Lees en bekijk hier het verhaal van Else Lotte. Zij zet een stapje extra om Marto uit Indonesië te kunnen sponsoren. Heb jij zelf ook zo’n verhaal? Reageer dan op de blog over Else Lotte. We zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Magazine aanvragen of online lezen
Heb je het magazine niet gekregen of wil je meerdere magazines ontvangen, dan kun je deze hier aanvragen. Je kunt hier ook het magazine online lezen.

Veel leesplezier!

© 2011-2018 Compassion Nederland. Alle rechten voorbehouden.