Zaterdag 19 november was de aanbiddingsavond met Darlene Zschech en Hillsong in Omnisport, Apeldoorn. In het voorprogramma stond Schrijvers voor gerechtigheid. Het was een geweldige avond waarin aanbidding en gerechtigheid een eenheid vormden.
 
Geniet na van de avond met onderstaande foto’s en filmpje. Meer foto’s zijn de vinden op onze Facebook pagina.
 


 

 
Foto’s en video door: Hugo de Feijter
 


2 reacties Reageer
 1. Delphine Santens
  nov 21, 2011
  at 21:31

  Dank jullie voor de prachtige intense avond,we hebben van iedere minuut genoten,al hebben we 3uur gereden om er te kunnen bijzijn,we willen zeker het volgend concert niet missen.We wensen jullie nog heel veel succes verder in alles wat jullie doen.
  Liefs

 2. nov 22, 2011
  at 14:06

  Gaaf om te horen dat jullie ervan hebben genoten! Bedankt voor je reactie!

© 2011-2018 Compassion Nederland. Alle rechten voorbehouden.