De feestdagen staan voor de deur. December is een maand van gezelligheid, vieren, gedenken en vooruitkijken. Families komen samen. Een kostbare tijd. Is het niet geweldig als je je sponsorkind hierbij kan betrekken? Dit kan door samen voor hem of haar te bidden of door een brief te schrijven. We willen daarom massaal zaterdag 3 december een brief schrijven naar onze sponsorkinderen. Doe je mee?
 
Stuur online een brief naar je Compassion sponsorkindEen brief schrijven aan je sponsorkind kan heel eenvoudig online. Kies je eigen briefpapier en voeg een foto toe. Natuurlijk kun je ook gewoon een brief met de hand schrijven op het briefpapier dat je hebt ontvangen.
 
Vind je het lastig om te bedenken wat je naar je sponsorkind kunt schrijven? Dat is niet vreemd, je bent niet de enige! In deze blog helpen twee sponsorkinderen je op weg. Op de website vind je nog meer tips over wat je kunt schrijven en wat je kunt meesturen.
 
Impact van brieven
Harriet Hofsink organiseert speciale schrijfavonden. Zij heeft met eigen ogen in Uganda gezien welke impact brieven hebben op sponsorkinderen. Lees haar verhaal hier.
 
Ben je benieuwd naar de weg die jouw brief aflegt naar je sponsorkind? Bekijk deze fotoserie.
 
Laten we samen onze sponsorkinderen bemoedigen en betrekken bij de gezellige decembermaand die voor ons ligt. Ik schrijf op zaterdag 3 december een brief naar mijn sponsorkind. Schrijf jij ook?
 

© 2011-2018 Compassion Nederland. Alle rechten voorbehouden.