Door: Orfa Cerrato & Tobias van Sijll

Om je te helpen de kinderen beter te leren kennen en te begrijpen, hebben we ze 1 vraag gesteld:

Wat wil je dat jouw sponsor over je weet?

 
“Ik wil mijn sponsor graag vertellen dat mijn opa is overleden. Mijn sponsor kwam hier voordat mijn opa dood ging aan kanker. Ze heeft hem dus ontmoet. Mijn opa heeft de Heer leren kennen en is gedoopt. Ik ben heel verdrietig dat opa is overleden. Ik vond hem zo leuk! In een brief heb ik het wel verteld aan mijn sponsor, maar ik zou graag in het echt met haar erover praten.” – Eliezer (14)
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Ik wil dat mijn sponsor weet dat ik goed mijn best heb gedaan op school dit jaar.” – Yessica (13)
 
“Ik ben blij met de brieven die ik krijg, maar ik wil graag een foto zodat ik weet hoe ze eruit zien.” – Walter (9)
 
“Ik wil dat mijn sponsor weet dat ik al 3 maanden drum in onze kerk. En ik krijg drumlessen op het Compassion-project!” – José (14)
 
“Ik wil ze bedanken voor hun steun nadat mijn moeder was overleden. En ik wil ze ook vertellen dat het heel goed gaat op de universiteit en dat ze me echt geholpen hebben.” – Jary (17)
 

Haxel (13)

“Toen mijn zusje geboren werd, zei de dokter dat ze nooit zou kunnen praten. Maar mijn moeder hield vast aan haar geloof in God. Ze noemde vaak de tekst: ‘Ik ben tegen alles bestand, door Hem die mij kracht geeft.’ Mijn zusje is nu 4 jaar en ze praat heel veel en snel. Dat wil ik graag aan mijn sponsor vertellen.” – Brittany (10)
 
“Ik wil later dokter worden, zodat ik andere mensen kan helpen. Niemand in mijn familie is dokter, dus ik kan de eerste worden. Daar droom ik al heel lang van!” – Haxel (13)
 
Benieuwd naar de 10 belangrijkste dingen die je sponsorkind zou moeten weten? Lees deze blog.
 

© 2011-2018 Compassion Nederland. Alle rechten voorbehouden.