Vandaag of morgen ontvang je het nieuwe Compassion magazine. Hij staat weer boordevol verhalen, foto’s, interviews en nog veel meer.
 
We wensen je veel leesplezier!
 
Je kunt het magazine ook online lezen of een exemplaar voor een ander aanvragen.
 
 
 
We lichten een aantal artikelen uit, waarvan aanvullende verhalen en filmpjes online staan:
 
Film: Ver van Huis
Floor en Lia Koomen reisden samen met hun kinderen Franka (19) en Tijn (16) naar Kenia. Daar bezochten Franka en Tijn hun even oude sponsorkinderen. Bekijk de film over deze indrukwekkende ontmoetingen op: www.compassion.nl/vervanhuis
 
 
Compassion bestaat 60 jaar
In 1952 zag de Amerikaanse legerpredikant Evertt Swanson de nood van straatkinderen. Zij waren slachtoffer van de Koreaanse oorlog. Hij ervoer dat God hem vroeg daar iets aan te doen. Hij startte daarom met een eenvoudig plan om bewogen christenen te koppelen aan kinderen in armoede.
Benieuwd wat er allemaal in 60 jaar is veranderd?
Kijk op: www.compassion.nl/60jaar
 
 
Marathon in Uganda: Als ik het kan, kun jij het ook!
Renners Frans en Alexander renden vorig jaar een marathon in Rwanda. Alexander doet dit jaar in Uganda weer mee. Mark rende vorig jaar nog niet mee, maar is al hard aan het trainen voor de marathon in 2013. De drie mannen over hun motivatie om mee te doen aan de marathon op het blog.
 
 
Michelle van Dusseldorp: “Sponsors kunnen een grote rol spelen in de ontwikkeling van hun sponsorkind.”
Volgens psycholoog Van Dusseldorp kunnen sponsors ondanks de afstand een cruciale bijdrage leveren aan de vorming van het zelfbeeld bij kinderen.
Lees haar verhaal.
 
 
 

© 2011-2018 Compassion Nederland. Alle rechten voorbehouden.