20 november is internationale dag voor de rechten van het kind. Om daar aandacht aan te geven veranderen we massaal op dinsdag 20 november onze facebook omslagfoto en profielfoto. Een voorbeeld daarvan zie je hierboven.

Doe je mee?
Download de omslagfoto
Download de profielfoto

Dag voor de rechten van het kind
De rechten van kinderen worden wereldwijd vaak geschonden. Kinderen kunnen niet voor zichzelf opkomen. In de ogen van veel mensen doen ze er niet toe. Kinderen hebben geen rechten en geen gezicht. Ze worden niet gezien.

Daarom wil Compassion tijdens de internationale dag voor de rechten van het kind kinderen een gezicht geven.Jij kunt meehelpen door mee te doen aan deze actie op Facebook. Zo bereik je jouw eigen netwerk!

Wil jij zelf een kind een gezicht geven door hem of haar te sponsoren? Kijk hier.

 


1 reactie Reageer
  1. Marije
    nov 20, 2012
    at 09:52

    de profielfoto is te klein en wordt niet geaccepteerd!

© 2011-2018 Compassion Nederland. Alle rechten voorbehouden.