compmag grootVandaag, vrijdag 3 mei, valt het nieuwe Compassion-magazine op de deurmat. Hierin staan weer indrukwekkende foto’s en verhalen, leuke nieuwtjes en veel meer.
 
Met de Layar app op je smartphone en tablet kun je leuke extra’s bekijken, zoals filmpjes en foto’s. Zo werkt het:
Layar
 

Een aantal artikelen lichten we uit. Deze hebben namelijk leuke online extra’s:
 
erick“Mijn zoon leert me praten met God.”
Erick Aconda uit Ecuador heeft het syndroom van Down, maar dat weerhoudt hem niet deel te nemen aan de activiteiten in het Compassion-project. Hij krijgt speciale begeleiding, zodat hij zo goed mogelijk kan meekomen. Bekijk het indrukwekkende filmpje over Erick.
 
maggie“Ik verzorg nu mijn vader, die mij mishandelde.”
De Indiase studente Maggie Das verpleegt haar vader. Ze voedt hem, kleedt hem en wast hem. En dat terwijl Maggies vader haar nog niet zo lang geleden regelmatig mishandelde. Lees het verhaal van Maggie op ons blog en bekijk het filmpje waarin Maggie in gesprek is met lid van de 2e kamer Joël Voordewind van de ChristenUnie.
 
cspEen goede start voor het hele gezin
Moeders en baby’s krijgen in de eerste vier levensjaren van het kind hulp via het Child Survival Programma, waardoor kwetsbare baby’s een goede start in het leven en Compassion het gezinsleven een boost geeft. Bekijk het filmpje over het Child Survival Programma.
 

Je kunt het magazine ook online lezen of een exemplaar voor een ander aanvragen.
 
Veel leesplezier!
 

© 2011-2018 Compassion Nederland. Alle rechten voorbehouden.