Diana_blog

“Drie maanden geleden sprak Tiemen Westerduin over gerechtigheid en het werk van Compassion. Stiekem dacht ik dat zo’n dienst nogal manipulatief zou zijn, maar er was helemaal geen sprake van een commercieel dramaverhaal.
 
Er werd gewoon een beroep gedaan op mijn naastenliefde. Het raakte mij enorm dat ik als ‘rijke westerling’ met weinig moeite en middelen een keer kan brengen in het leven van een kind. Het verhaal van kinderen in armoede kwam vol binnen.
 
Nu sponsor ik Kevin uit Kenia. Ik vind het belangrijk dat hij goed te eten krijgt, goede huisvesting en scholing heeft. Maar nog belangrijker: dat Kevin weet dat God van hem houdt en dat er zelfs in dat verre Nederland mensen zijn die om hem geven. Hij mag opgroeien in de wetenschap dat hij er toe doet! Ik word er gewoon blij van dat ik verschil kan maken in het leven van Kevin en zijn familie.”
 
Diana Tol (47) uit Driebergen
 

Maak ook verschil in het leven van een kind.
 

© 2011-2018 Compassion Nederland. Alle rechten voorbehouden.