Laatjehoren

Wil jij via sociale media je stem laten horen voor kinderen armoede? Wil jij in jouw netwerk foto’s, verhalen, filmpjes en meer delen? Maar weet je in de praktijk vaak niet ‘hoe’ en heb je inspiratie en praktische handvatten nodig om dit te doen? Dan ben je bij Compassion aan het juiste adres.
 
We vinden het ontzettend mooi dat veel mensen sociale media als Facebook, Twitter en Pinterest gebruiken om hun stem te laten horen voor gerechtigheid en kinderen in armoede. Daar willen we graag aan meedoen door dit zo eenvoudig mogelijk te maken.
 
Meld je aan en ontvang eens per maand foto’s, video’s, verhalen, tips en meer. Gebruik dit allemaal om jouw stem online te laten horen. Deel foto’s op Facebook, tweet quotes op Twitter, net wat jij wilt en wat bij jou past. Je kunt alles op je eigen manier en zo vaak gebruiken als je zelf wilt. Compassion wil jou ondersteunen om je eigen verhaal te vertellen.
 
Kijk voor meer informatie op: www.compassion.nl/laatjehoren
 
Hieronder zie je een aantal voorbeelden van verhalen, filmpjes, inspirerende quotes, tips en foto’s die we de afgelopen maanden al hebben verstuurd.
 
LJHFB_omslagFilmpjes
 


1 reactie Reageer
  1. jul 18, 2013
    at 12:13

    Wat je in je vermogen hebt om je medemens te helpen, doe het dan, het kost geen moeite.

© 2011-2018 Compassion Nederland. Alle rechten voorbehouden.