Een onafhankelijk, wetenschappelijk onderzoek naar de impact van Compassions programma’s heeft aangetoond wat wij al jarenlang vermoedden: het werkt! Professor Bruce Wydick onderzocht welke impact de hulp heeft op het leven van de kinderen. En de resultaten spreken boekdelen. Bekijk hier filmpje:Meer kansen

Met andere woorden: uw betrokkenheid bij het leven van een kind, geeft het daadwerkelijk de kans om uit armoede te komen. Sponsorkinderen volgen langer onderwijs, hebben meer kans op een betaalde baan en een grotere kans om leiders in hun gemeenschappen te worden. De feiten op een rijtje:

 

Onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek toont aan dat Compassions kindsponsorprogramma werkt

Meer weten?
Meer lezen over het onderzoek? Kijk op: www.compassion.nl/hetwerkt

© 2011-2018 Compassion Nederland. Alle rechten voorbehouden.