cover magazineHet nieuwe Compassion-magazine valt vandaag of morgen op je deurmat. Het staat boordevol verhalen en foto’s. In het magazine willen we verhalen vertellen die lezers een goed beeld geven van het werk van Compassion. We hopen van harte dat je het magazine met veel plezier leest.
 
Elke nieuwe editie van het magazine hopen we beter, mooier, leuker en indrukwekkender te maken. We willen verbeteringen doorvoeren die aansluiten bij de behoeften van sponsors. Om dat te realiseren hebben we jouw mening nodig. Daarom horen we graag je tips en feedback op dit magazine. Wat vind je van de verhalen? Wat spreekt je aan en wat niet? Hoe komt het magazine als geheel op je over?
 
Je kunt hieronder je feedback en tips kwijt. Inhoud, vormgeving, stijl, uitstraling… Je kunt op alles reageren.
 

 


2 reacties Reageer
 1. Rianne
  nov 8, 2013
  at 22:54

  Beste Compassion,

  Ik lees het blad altijd van A tot Z en vind het geweldig om te lezen!
  Wat ik wel erg jammer vind is dat Afrika meestal centraal staat, zeker in deze uitgave. Zelf sponsor ik een kind uit Colombia. Over heel Latijns-Amerika was in dit nummer niets te vinden (op de aanhaling van het WK in Brazilië in de column door Petra Kok na en natuurlijk ‘sponsor een kind’ rubriek).
  Door de vele verhalen over Afrikaanse sponsorkinderen die vaak honger lijden en zo enorm dankbaar zijn met sponsorhulp krijg ik soms het idee dat het in landen in Latijns-Amerika allemaal wel meevalt en ik beter een kindje in Afrika had kunnen helpen. Toch zullen jullie niet voor niets ook buiten Afrika werken en juist daarom ben ik benieuwd naar meer over hoe kinderen in Latijns-Amerika dan zoal leven, want zoals mijn sponsorkind in Colombia: ik vermoed dat zij geen honger kent zoals veel kinderen in Afrika, maar als ik lees dat het het gewelddadigste land van Zuid-Amerika is en ik via internet over Colombia altijd het minste informatie kan vinden van alle Latijns-Amerikaanse landen dan vraag ik mij altijd af hoe het kan dat jullie daar toch, in zo’n gesloten land, zijn komen te werken! En of de vredesbesprekingen die al een jaar gaande zijn in dit land ook effect zal hebben op de sponsorkinderen daar.
  Hopelijk kunnen jullie wat met mijn feedback!

  Groetjes,
  Rianne

 2. nov 13, 2013
  at 22:52

  Beste Rianne,

  Hartelijk bedankt voor je zeer eerlijke en bruikbare feedback! Dat gaan we zeker meenemen!

  Het klopt inderdaad dat armoede er anders uit kan zien op de verschillende plekken in de wereld. Maar dat betekent inderdaad niet dat de hulp in bijvoorbeeld Zuid-Amerika minder hard nodig is.
  Overigens is er ook in Zuid-Amerika veel honger en ondervoeding. Daarnaast spelen er veel problemen rond drugs- en alcoholmisbruik, verscheurde gezinnen en zeer slechte veiligheid.
  We zullen het meenemen om daar misschien eens wat meer over te vertellen. Nogmaals bedankt!

  Bedankt voor jouw hulp aan je sponsorkind in Colombia. Ook daar enorm nodig!

  Groeten,
  Tobias
  (Compassion)

© 2011-2018 Compassion Nederland. Alle rechten voorbehouden.