0711PH-0243Naast bidden en doneren zijn er verschillende manieren hoe jij je kunt inzetten voor de slachtoffers van tyfoon Haiyan op de Filipijnen. Help vrijwillig mee op ons kantoor in Apeldoorn, bezoek een van de benefietconcerten, begin je eigen campagne via JustGiving.nl en deel de actie ‘Hoop voor de Filipijnen’ via social media.

1. Help mee op kantoor

De machtigingskaarten voor noodhulp aan de Filipijnen stromen binnen. De betrokkenheid is enorm. Bedankt! We hebben heel hard extra handen nodig op ons kantoor in Apeldoorn om deze machtigingen te verwerken. Heb je ervaring met Excel? Kom een dagje meehelpen. Mail naar info@compassion.nl of bel naar 055-599442
 

2. Bezoek een (benefiet-)concert

22 november – Benefietconcert in Gouda

Dit benefietconcert zal plaatsvinden op vrijdag 22 november in de Sint Jan in Gouda. Muzikaal werken o.a. mee: Het Groot Nederlands Jongerenkoor (150 jongeren), het Jeugdselectiekoor, Bert Noteboom (dirigent), Marco den Toom (orgel), Marjolein de Wit (fluit), Yta van der Zwaag (hobo), en anderen. Lees meer >>
 
28 november – Benefietconcert in ApeldoornConcertApeldoorn

Aan dit concert werken Elly en Rikkert, Frank en Marlou van Essen, Adrian Roest, James MacMillen (beiden van Sela) en Peter en Carin van Essen mee. Lees meer en reserveer kaarten >>
 
29 november – Praisy Pianos muziekevenement in Bleskensgraaf

Uniek muziekevenement waarbij bezoekers zelf bepalen welke liederen worden gezongen. Opbrengst gaat volledig naar hulp aan het getroffen gebied op de Filipijnen. Samen verzoeknummers zingen met een enthousiaste begeleidingsband. Psalmen, opwekkingsliederen, kerstliederen en gezangen. Lees meer >>
 

3.    Start je eigen campagne via JustGiving

Heb jij er wel eens aan gedacht om met jouw eigen campagne geld in te zamelen voor Compassion? Op JustGiving.nl kan dat nu heel gemakkelijk! Of je nu meedoet aan een vierdaagse, stopt met roken of op een andere manier geld inzamelt voor noodhulp aan de Filipijnen; via JustGiving.nl maak je eenvoudig en gratis jouw eigen actiepagina aan. Lees meer >>
 

4.    Deel de actie ‘Hoop voor de Filipijnen’ via social media

Iedereen die via www.compassion.nl/filipijnen doneert aan Compassion voor noodhulp op de Filipijnen kan het gratis album ‘Hoop voor de Filipijnen’ downloaden. Een bedanktje van onze ambassadeurs. Klik hieronder op delen / share om deze actie onder de aandacht te brengen via je persoonlijke Facebookpagina.

 

© 2011-2018 Compassion Nederland. Alle rechten voorbehouden.