Header_550

Elke 2e zaterdag van de maand is schrijfzaterdag! Met zo veel mogelijk sponsors schrijven we op deze dag een bemoedigende brief aan ons Compassion-sponsorkind. Gewoon simpel thuis.
 
Aanstaande zaterdag, 11 januari, is de eerste schrijfzaterdag van 2014! Deel jouw dromen, gebeden, wensen en bemoedigingen voor het nieuwe jaar met je sponsorkind!
 
Doe jij mee? Makkelijk en snel via www.compassion.nl/schrijven & deel jouw schrijftips, creatieve ideeën en vragen met op andere sponsors op Facebook.
 

Hoe werkt het?
1. Ga naar dit Facebook-evenement en zet jezelf op ‘aanwezig’.

2. Heb je leuke schrijftips, ideeën of vragen? Plaats een berichtje in het evenement en kom in contact met andere sponsors. Reageer gerust op anderen!

3. Ken je meer Compassion-sponsors in je eigen netwerk? Nodig ze uit voor het evenement door op ‘invite friends’ of ‘vrienden uitnodigen’ te klikken.

4. Ga op de 2e zaterdag van de maand naar www.compassion.nl/schrijven en schrijf een brief aan je sponsorkind. Voeg eventueel een foto en/of kleurplaat toe.


 
Schrijftips
Weet je niet zo goed wat je moet schrijven? Hier en hier vind je tips.
 
Samen met anderen
Vind je het leuker om écht samen met anderen een brief te schrijven aan de keukentafel? Plaats een berichtje in het Facebook-evenement dat je het leuk zou vinden om samen te schrijven. Vergeet niet je woonplaats te vermelden, zodat je in contact kunt komen met mensen uit jouw omgeving.
 
IT WORKS BOLIVIA 2013

© 2011-2018 Compassion Nederland. Alle rechten voorbehouden.