Wil je graag een bemoediging aan je sponsorkind sturen? Dan is er goed nieuws: we hebben de schrijfwebsite flink verbeterd! Via de site kun je nu je brief leuk opmaken, foto’s in de tekst plakken en meerdere lettertypes kiezen. Vind je het lastig om te bedenken wat je kunt schrijven? Misschien helpt deze voorbeeldbrief je op weg (zie hieronder).

Klik hier om meteen naar de schrijfpagina te gaan!

Op de schrijfpagina kun je nu met je e-mailadres (het adres dat bij ons in het bestand staat) en je sponsornummer heel handig kiezen welk sponsorkind je een bemoediging wilt sturen. Je logt dus als het ware in en hoeft alleen nog maar je boodschap te typen. De site wijst zich verder vanzelf – lekker handig!

Schrijf-inspiratie nodig?
Misschien vind je het lastig om te bedenken wat je kunt schrijven. Daarvoor hebben we wat schrijftips voor je op een rijtje gezet (klik hier en hier). Maar misschien brengt de volgende voorbeeldbrief je ook op ideeën (hier vind je voorbeeldbrieven in het Engels: pagina 1 en pagina 2):

Voorbeeldbrief voor je sponsorkind

Voorbeeldbrief_sponsorkind-2


Klik hier
om meteen naar de schrijfpagina te gaan!


2 reacties Reageer
 1. Jeanette Kraan
  mrt 4, 2014
  at 20:12

  Geweldig de nieuwe manier van schrijven aan je sponsorkind. Zelf de keuze maken welk lettertype je wilt gebruiken en moest je eerder nog kiezen welke foto je wilde meesturen, nu kun je ze gewoon allemaal gebruiken! Ook één van de kleurplaten aan het einde van de brief is leuk om mee te sturen. Kortom, ik heb zojuist een leuke brief met foto’s naar ons sponsorkind in Kenia verstuurd!

 2. mrt 8, 2014
  at 13:56

  Wat is het nu leuk om te schrijven. Hartjes plakken en ander icoontjes. En zo leuk dat je nu foto’s kan plakken in de brief. Ik denk dat onze Jemillatu ( Ghana ) er van zal genieten hoor. Dank je wel Compassion.

© 2011-2018 Compassion Nederland. Alle rechten voorbehouden.