De fysieke en creatieve ontwikkeling van kinderen komen prachtig samen in dans. In veel van onze projecten wereldwijd is dan ook alle ruimte om regelmatig te dansen. Dit draagt niet alleen bij aan een gezonde ontwikkeling, maar stimuleert creativiteit, zelfbewustzijn en eigenwaarde. Ook moeders doen af en toe mee aan een dans in het project. Geniet van de mooie foto’s!

2011 BANGLADESH IT WORKS+Girls dancing a traditional danceChildren dancing at projectSandiel dances with other girlsClose up of a young boy smiling with arms upEAST INDIA IT WORKS 2013Uganda Ladies DancingChildren performing at the Christmas programChildren perform and dance on the stage at projectKE CS7 CSP Activity Report - October 2013PE CS3 CSP Activity Report - April 2013Group of adults and small children performing a danceCSP mothers dancing at projectEAST INDIA IT WORKS 2013

 

© 2011-2018 Compassion Nederland. Alle rechten voorbehouden.