Dick1“Ik had definitief vastgesteld dat ik nooit mee zou doen met de Muskathlon, want een marathon is te ver en die €10.000 echt onhaalbaar! Maar God was enkele maanden voor het Event van de 4e Musketier met me aan de slag gegaan, om actiever te worden en om andere keuzes te gaan maken.
 
Tijdens het Event zag ik het filmpje van Compassion, waarin 4 jonge mensen vertellen over het effect van sponsoring. De tranen liepen over mijn wangen en ik begreep niet precies hoe dat nou kwam. Ik bad en vroeg; ‘waarom die tranen?’ Volgens mij antwoordde God dat ik enkele standpunten moest loslaten en Hem de gelegenheid moest geven mijn leven meer en verder te leiden. Daar ben ik over gaan denken en voor gaan bidden en al vlot ging het meedoen met de Muskathlon zich in mijn hart manifesteren. Na nog enkele bevestigingen heb ik besloten het te gaan doen!
 
Totaal geen hardloper
Ik heb wel eens een halve marathon gelopen, maar die vond ik eigenlijk al veel te lang. Ik ben helemaal geen hardloper, heb de lichaamsbouw niet. Maar het is wel gezond om te doen, dus doe ik het maar. De training gaat best lekker, heb namelijk al 25 km gelopen tijdens een duurloop. Ik krijg veel goede tips van mijn hardlooptrainer en trainingsmaatjes. Verder heb ik mijn voedingspatroon geheel omgegooid. Ik heb overgewicht en dat is nu aan het afnemen.
 
Nu al €15.000
God heeft mij enorm gezegend met het ingezamelde bedrag van nu al €15.000. Ik ben docent en heb een sponsorloop op onze middelbare school georganiseerd. Verder 12170754_849906051788899_243741728_nheb ik een mooie folder, ben ik actief met het persoonlijk benaderen van bedrijven en mensen. Dat doe ik in de kerk, op werk, bij mijn atletiekvereniging, enz. Ik zoek de pers op en vraag onbeschaamd! Verder benader ik het geestelijk, ik vertrouwde en vertrouw God geheel dat Hij zal voorzien. Dit is dagelijks mijn gebed!
 
Durf
Tips: Bid ervoor! Heb vertrouwen. Durf te vragen. Ik zeg vaak: ‘Voor mij is de Muskathlon buiten al mijn grenzen, wil je mij steunen door ook buiten je grenzen mij te sponsoren?’ Oh ja, ik heb zo’n zin in de reis! Ik zie erg op tegen de marathon, maar om het land te bezoeken, om iets te betekenen, ja dat is mooi! Ik denk echt dat het mijn leven zal beïnvloeden!”
 

© 2011-2018 Compassion Nederland. Alle rechten voorbehouden.